flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Лановецький районний суд Тернопільської області повідомляє про тимчасове припинення направлення поштової кореспонденції з 01 листопада 2020 року

26 жовтня 2020, 09:47

Лановецький районний суд Тернопільської області повідомляє про тимчасове припинення направлення поштової кореспонденції з  01 листопада 2020 року

    Згідно з повідомленням Територіального управління Державної судової адміністрації України у Тернопільській області про  відсутність належного фінансового забезпечення видатків споживання у 2020 році, Лановецький районний суд Тернопільської області   тимчасово призупиняє здійснення виклику учасників справ всіх категорій, які перебувають в провадженні суду, судовими повістками про виклик,  направлення копій судових рішень, виконавчих листів, відповідей на запити, звернення, іншого виду кореспонденції, засобами поштового зв’язку.

     Разом з тим, з метою максимального і своєчасного повідомлення сторін про день та час судових засідань рекомендуємо:

- при зверненні до суду зазначати про усі відомі засоби зв’язку учасників справи – офіційні адреси, адреси електронної пошти, номера телефонів (власні та інших учасників  справи);

- використовувати сучасні альтернативні способи для отримання документів (судових повісток, повідомлень, рішень тощо) та інформації від Лановецького районного суду, а саме:

         Також зазначимо, що ви маєте можливість отримувати процесуальні документи електронною поштою через підсистему «Електронний суд». Для цього необхідно:

  • зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (створити поштову скриньку електронного суду), розміщеній на офіційному веб-порталі Судової влади України за посиланням: https://id.court.gov.ua/.
  • для відображення справи у вашому особистому електронному кабінеті необхідно через особистий електронний кабінет у підсистемі «Електронний суд» подати заяву про внесення даних РНОКПП до додаткових відомостей про учасника справи, в якій буде зазначений Ваш РНОКПП. 

    Отримати процесуальні документи, у тому числі виклики та повідомлення, можна безпосередньо в канцелярії суду за адресою:  м. Ланівці, вул. Шкільна, 7, із дотриманням обмежень та заходів, пов’язаних  з поширенням коронавірусної інфекції COVID-19.

         Про відновлення відправки поштової кореспонденції буде повідомлено додатково.

           Просимо вибачення за тимчасові незручності.